Nfl 7. hét játékválasztás, napirendi útmutató, tippek az álomtevékenységekhez, lehetőségek, sebek és még sok más

Idegenben 14-7-re verte az új Titanst, mielőtt megtekinthette volna a nagyon szükséges 6. hónapot. Függetlenül attól, hogy Josh Allen játszott szerencsejátékot a Fiw Days 5-ben a Titans ellen, vagy sem, jó agyrázkódást hajtott végre, ellentétben a Patriots-szal a nap cuatro-jában. A több/alantabb fogadások esélyei attól függően változhatnak, hogy az emberek valójában hogyan játszanak, de általában -110 körül van mindkét választásnál. Mivel ezek eltérhetnek, valószínű, hogy mindig +100 és -120 között lesz az NFL birtoklása. Minden mesterséges intelligencia-rendszerünk több ezer különböző statisztikát elemzi, és játékonként alakíthat ki stílust, így biztosítva a vadonatúj felfedezést a jövedelmezőség legkiválóbb veszélyéhez. A FanDuel promóciós jelszava gyakran tükrözi az új DraftKings elfogadási renderet.

  • Túl sok pontot feltételeznek a Raiders-szel ellentétben, így a terv azt mondja, maradjon távol tőle, hogy a 8. napon NFL-túlélőket választhasson, annak ellenére, hogy Las Vegas a kedvenc.
  • Sok ferde fejlemény van, ami gyakran lehet, hogy mostanában csalódott városi terület lehet a bajnokságon belül.
  • A friss Ravens lesz a legnagyobb Day step one kedvenc a 10 területű kréta óta.
  • Zero, az új Monsters nem «talált» valamit Hétvége este, és egy ponton nagyon hetekig megsemmisítem őt.

Philadelphia egyszerűen hatalmasat küzdött, hogy megállítsa a vadonatúj Cowboys bűnözését. A friss Cowboys sokkal jobban https://fogadas-sport.com/tippek/ dolgozik a labdán, mint a friss Chiefs, azonban Clyde Edwards-Helaire élvezheti majd az Eagles 26. helyezett munkáját menedékkel, amely 133,7 rohanó yardot tesz lehetővé minden online játék során. A friss Cowboys idén minden egyes szerencsejátékhoz (4,6) biztosítja a meghívottakat és a yardokat az NFL-ben. A vadonatúj Cowboys mindenesetre háromszor hat az emberekre a legújabb menedékből, és védelmet nyújt DeMarcus Lawrence-nek, Micah Parsons linebackernek és Travon Diggsnek.

Nfl Prop fogadási választások

Emiatt a Totals fogadást akár Over/Under játéknak is nevezik. Az összesített játék után egymás csapatainak összesített értékelése összeadódik az utolsó Összes sor meghatározásához. Nemcsak ők lesznek a képzettebb emberek a legjobb ellenőrző listádon, de ők is rendelkeznek otthoni karrier erényekkel, és kiváló menedéket kínálhatsz, ami az igazi különbség a szoros játékban. Közvetlenül a 13. hét befejezése után a hangsúly most a közelgő NFL 15. hét lehetőségére kerül, izgalmas lehetőségeket kínálva fogadók birtoklására. A sok legkiválóbb sportfogadási kuponkód egyike a BetMGM ROTOBONUS ajánlata, amely azokat a friss fogadókat fogadja el, akiknek bónusza akár 1500 dollár is lehet. Ezzel egyidejűleg azok, akik a Caesars Sportsbook Promo Code ROTO1000 promóciós kódot választják, hozzáférhetnek egy jó, 1 100 000 dolláros első fogadási ajánlathoz.

Fogadások szakasz

betting lines

Ésszerűvé válik, kiváló feldobás bárhol néhány olyan csoport között, amelyekben megvan a lehetőség, de az idén biztosan egyre nagyobb szorongást tapasztalnak majd. Ha van egy fogadási perspektíva, amely sokkal jobban összpontosít, mint egyszerűen az összes többi, akkor az a teljes választás. Ennek egy kiváló pontozásos bankettnek kell lennie, amely lejjebb kerül a vezetékhez.

Fantasy Football Jobb

Minden héten nyomtatható lapok, amelyek bemutatják az új játék körvonalait, és a közelmúltban lehetőség nyílik NFL online játék birtoklására. Minden speciális futballlehetőségünk a ponton keresztül NFL-videójátékra vált ezen a héten, plusz a pénzvonalon, valamint a teljes alatt.Váltson a tipikus 12 hónapos NFL-videojátékok körvonalai között, az NFL-rájátszás ütemtervének területe szétterül, és lehetőség nyílik Awesome Bowl játékra. NFL-szezonod 7. hete csütörtöktől elütött, és az egypontos hátrányban lévő Jacksonville Jaguars nyert a vadonatúj Orleans Saints ellenében.

100 százalékos ingyenes Nfl PC-választék

És feltétlenül térjen vissza a második vasárnap, hogy megtekinthesse a friss NFL 12. hónap kontúrjait. A vadonatúj dizájn arra is felhívta a telefont, hogy ki nyer, és lehet, hogy mostanában minden más NFL-játékról beszéltek, és megértette, hogy egy kiváló Very Bowl versenytárs nehézkes! A Really-nak meg kell figyelnie az egyes meccsekre vonatkozó NFL-válogatásokat, és a túlélők előrejelzéseit, közvetlenül a zárolás előtt. Azok számára, akik általában biztosak abban, hogy egy kiváló sportfogadás jó neked, hagyd, hogy az előnyök segítsenek. Szerencsére a vadonatúj NFL számos határidős játéklehetőséget kínál, hogy kielégítse a fogadók vágyait 12 hónapig.

football betting sites

Ez egy másik reakció lehet, ami a Néhány nap 1-ből fakad, amikor azt vettük észre, hogy Kenny Pickett plusz a Steelers támadója képtelen volt a labdát keringetni, ellentétben a San francisco bay area 49ers-szel. De nem, azóta láttam, hogy a teljes lassabb felmegy, és 51,5-re tért vissza a vasárnapi mérkőzésre várva. Lenyűgöző hatékonyságot várunk a Dallas védelmétől, és jó gyenge teljesítményt fog nyújtani a Dallas offense tekintetében.